Logga in på Pelipaikka med ditt användarnamn.

Välj ”Registreringsdetaljer” och ”Förnya”.  Kontrollera att du väljer rätt gren du förnyar, nämns på samma rad.

(Spelpasset skall förnyas skilt till varje gren)

Systemet kommer automatiskt att välja registreringsuppgifter för registrering av amatör spelare, så välj ”Fortsätt” tills du kommer till sidan ”Produkter”.

Systemet kommer automatiskt att lägga till en avgift för spelpasset som är baserad på spelarens födelseår.

Om du vill, kan du välja ett försäkringsskydd*

(En fritids- och olycksfallsförsäkring**)

Kontrollera den totala kostnaden och välj ”Fortsätt”.

Kontrollera vid översikt, att alla uppgifter är korrekt och välj efter det ”Betala nu”.

Välj 'Fortsätt'.

Betalningsmöjligheter: Välj egen nätbank genom att trycka på bilden för din nätbank så förflyttas du till din nätbank och du kan genast betala.

Om du inte själv skall betala avgiften, eller du vill betala avgiften i ett senare skede, kan du skicka en betalningslänk till din e-post, eller till den e-post som kommer att betala din avgift. Skriv i rutan ”Skicka betalningslänk” e-postadressen för personen som kommer att betala din avgift och välj ”Skicka”.

Genom att välja ”Övriga betalningsmöjligheter” kan du välja bilden för banköverföring, då får du betalningsuppgifterna sparade och har även möjlighet att printa ut dem. Observera, när du betalar med en banköverföring kommer betalningen att vara synligt först inom några bankdagar från betalningen.