Förnya registrering

Logga in till Pelipaikka systemet med ditt användarnamn.
Välj "förnya".
(Om du har registrerat dig både för fotboll och futsal förnyar du dem separat.)

(Spelaren/spelarens förälder kan förnya endast en amatör-registrering. Om spelaren skall förnyas som hobbyspelare skall det göras av spelarens förening.)
Välj "Fortsätt" om det är frågan om förnyande av en amatörs spelpass (pelipassi).

Man behöver inga dokument, om spelaren är finsk medborgare. Välj "Fortsätt".

Systemet väljar automatisk spelpass om det inte är i kraft.
Om man behöver också försäkring, välj försäkring.
Kolla att totala summan är korrekt.
Välj "Fortsätt".

Välj "Skicka till förening" om du inte behöver ändra på något.

Du kan välja hur vill du betala.
Välj bankgiro om du inte vill betala genast, utan skicka en betalningslänk vidare till någon annan per e-post.