Begär personinformation

Välj ur menyn ”Personer” och ”Begär personinformation”.

Fyll i personens namn (eller PalloID, om du vet det).

Välj ”Sök”.

Alla personer med detta namn kommer att visas. Kontrollera födelsetiden, så att du vet att det är rätt person och välj ”Visa”.

Välj ”Skicka begäran”.

Skriv ett meddelande till mottagaren i meddelandefältet och välj ”Skicka”.

Välj ”Gå till din hemsida”.

När er begäran om personuppgifter är godkänd, kommer ni få en notifikation om detta under era arbetsuppgifter i Pelipaikka, efter detta kan ni registrera personen som funktionär i er förening (eller vuxen hobbyspelare).