Tränarskolningens kontrollsystem (VKHJ)

Bollförbundet har i sina tränarskolningar börjat använda ett nytt kontrollsystem. Detta betyder att i fortsättningen uppdateras inte skolningsresultat och tränarlicenser i Pelipaikka. Stegvis kommer också anmälan till skolningar och utfyllnadsskolningar förflyttas till det nya systemet. Till det nya systemet går det inte att registrera sig direkt, utan tränaren kan logga in på det nya systemet efter att tränaren är registrerad som tränare i Pelipaikka.

Till det nya systemet kan du logga in via adressen: https://moodle.palloliitto.fi/login/index.php

Anvädarnamn är PalloID: även e-postadressen som är angiven i Pelipaikka fungerar som användarnamn

Nytt lösenord går att beställa via inloggningssidan.

Ifall tränaren inte får ett nytt lösenord beställt till det nya systemet,

Ifall tränaren inte kan logga in i systemet,

• fattas antingen registreringen i Pelipaikka, eller tränarrollen i Pelipaikka

Ifall tränaren inte är registrerad i Pelipaikka,

• bör tränaren be föreningens representant att registrera tränaren som tränare, via det får tränaren sedan inloggningsuppgifter till det nya systemet.

Ifall tränaren inte är registrerad i Pelipaikka och inte ännu har en förening där tränaren är tränare,

Ifall tränaren är registrerad som tränare i Pelipaikka, men i en annan förening än var tränaren nu är tränare,

Tilläggsanvisningar om Pelipaikka hittas här: https://tuki.palloliitto.fi/sv-SE/support/solutions/35000136444