Ändra spelare nivå från hobby till amatör

När nivå ändras för en ung spelare, från hobby till amatör.

Sök spelarens uppgifterVälj Personer” -> ”Sök”.

När spelarens uppgifter hittats, välj under fliken ”Registreringar”, under funktionen ”Registreringsdetaljer” ”Ändra spelarens nivå”.

Välj ”Amatör” som ny nivå.

Välj ”Fortsätt”.

För denna registrering krävs inga bilagor.

Välj ”Fortsätt”.

Systemet lägger automatiskt till ett spelpass, men om spelaren i samband med hobbyregistreringen skaffat en försäkring för kvarterspasset (20€), kan denna försäkring förhöjas till en spelpassförsäkring, genom att välja VK7 Förhöjningen. Då behöver spelaren endast betala skillnaden mellan kvarterspassförsäkringen och spelpassförsäkringen som är 20€.

Välj ”Betala nu”.

Välj ”Fortsätt”.

Fortsätt till betalning och skicka för godkännare.