Pelipassin uudistaminen

Katso ohjevideo tai lue pikaohjeet alta:

Kirjaudu käyttäjätunnuksellasi Pelipaikkaan.

(Jos kirjauduit puhelimella, käännä puhelin vaakatasoon saadaksesi näkyville lisää kuvakkeita)

Valitse 'Omat rekisteröintini' sivulla 'Uudista', sen lajin riviltä, jonka pelipassia uudistat.
***(Pelipassi uudistetaan jokaiseen lajiin erikseen)

Järjestelmä lisää automaattisesti rekisteröinnin tiedot amatööripelaajan rekisteröintiin, joten valitse joka sivulla 'Jatka', kunnes tulet 'Tuotteet' sivulle.
(Jos pelaat kyseistä lajia toisessa seurassa, kun mikä tämän hetken tiedoissasi on. Ota yhteyttä uuden seurasi toimihenkilöön ja pyydä uutta seuraa aloittamaan pelaajasiirtosi. Pelaajasiirron voi suorittaa ainoastaan pelaajan uusi seura.)

Järjestelmä lisää pelaajalle automaattisesti pelaajan syntymävuoden mukaisen pelipassimaksun.
Valitse tarvittaessa vakuutusturva*

(Vapaa-ajan tapaturmavakuutus**)
Tarkista maksun loppusumma ja valitse 'Jatka'.

Tarkista yhteenveto sivulla, että tiedot ovat oikein, ja valitse 'Siirry maksuun ja lähetä hyväksyttäväksi'.

Maksaminen

Pankkimaksutavat: valitse oman verkkopankkisi kuvake, jonka kautta pääset heti maksamaan maksun.

Jos et itse maksa maksua, tai haluat maksaa sen myöhemmin voit lähettää maksulinkin eteenpäin omaan - tai muun maksajan sähköpostiin. Kirjoita 'Lähetä maksulinkki' kohtaan vastaanottajan sähköpostiosoite ja valitse 'Lähetä'.

Valitsemalla 'Muut maksutavat' voit valita tilisiirron kuvakkeen, jolloin saat maksun tiedot joko tulostettua tai tallennettua maksua varten. Huomaa, että tilisiirrolla maksaessa maksu kirjautuu vasta muutaman pankkipäivän päästä maksusta.

Jos sinulle on lähetetty sähköpostitse maksulinkki, avautuu linkkiä klikattuasi maksutapavalinnat.
(Huomioi! Nordean kuvakkeen valitsemalla siirryt maksamaan yksityiskäyttäjän tilille ja Nordea B2B kuvakkeesta yritys- tai yhdistystilille.)

Huomioitavaa

* Kilpailutoiminnan kattava vakuutus on pakollinen kaikille lapsille ja nuorille.
Aikuisille vakuutus on pakollinen/suositeltava sarjatasosta riippuen:

• Jalkapallo: Pakollinen (Liiga - Kakkonen) / Suositeltava (Kolmonen ja alemmat sarjatasot)
  • Futsal: Pakollinen (Liiga - Ykkönen) / Suositeltava (Kakkonen ja alemmat sarjatasot)

** Valittavana myös vapaa-ajan laajennus pelipassivakuutukseen. Vapaa-ajan laajennus kattaa tapaturmat muulloinkin kuin jalkapallon pelaamisen yhteydessä. Vakuutusturva on sama kuin pelipassivakuutuksessa, mutta lisäturva laajentaa turvan myös vapaa-ajalle. Vapaa-ajan laajennus on voimassa vain voimassa olevan vakuutusturvan kanssa.
Vapaa-ajan laajennus on valittavissa Pelipaikassa vasta, kun perusvakuutus on voimassa.

*** Eri lajeja ovat jalkapallo ja futsal, sekä erikseen omana lajina harraste, joka on vain 18-vuotta täyttäneille. (Jos toista lajia ei ole aiemmin lisätty, tulee se lisätä kohdasta 'Lisää pelaajarooli'. ks ohjeet 'Toisen lajin lisääminen').