Pelaajan/toimihenkilön lisääminen käyttäjätiliin

Henkilön tietoja pääsee itse hallinnoimaan kun liittää henkilön tiedot (PalloID numero) käyttäjätiliin.

1. Kirjaudu Pelipaikkaan käyttäjätunnuksellasi.
    (Jos kirjauduit puhelimella, käännä puhelin vaakatasoon saadaksesi näkyville lisää kuvakkeita.)
  2. Valitse "Liitä henkilö käyttäjätiliin"
  3. Syötä PalloID-numero ja syntymäaika muodossa vuosi-kuukausi-päivä (vvkkpp).  Esimerkissä syntymäaika on 4.3.2012 ja se syötetään muodossa 120304)
  4. Hyväksy ehdot
  5. Valitse "Liitä henkilötiedot"

Tämän jälkeen henkilön tiedot löytyvät käyttäjätililtä 'Omat rekisteröintini' sivulta.

Useamman alaikäisen lisääminen samaan käyttäjätiliin

Voit myös liittää useamman henkilön samaan käyttäjätiliin.
Kun olet jo liittänyt yhden henkilön tiedot, pääset liittämään uuden henkilön tiedot, valitsemalla oikealta ylhäältä valkoisen ratas-kuvakkeen ja sen alta 'Käyttäjän etusivu'.

Samaan käyttäjätiliin voi olla liitettynä ainoastaan yksi täysi-ikäinen henkilö, mutta useampia alaikäisiä henkilöitä.

Pelaajan/toimihenkilön tietojen lisääminen käyttäjätiliin puhelimella

Jos sivu aukeaa muulle kun 'Käyttäjän etusivulle', valitse oikeasta yläkulmasta 'ratas'- kuvake ja sen alta 'Käyttäjän etusivu'.

1. Valitse 'Liitä henkilö käyttäjätiliin'.

2. Syötä henkilön PalloID numero.

3. Syötä henkilön syntymäaika muodossa vvkkpp (eli esim. syntymäaika 26.4.2011 syötetään muodossa 110426)

4. Hyväksy ehdot.

5. Valitse 'Liitä henkilötiedot'.