Nippu-uudistaminen (aikuiset pelaajat)

Voit uudistaa samalla kerralla useammalle pelaajalle pelipassin valitsemalla toiminnoksi Nippu-uudistamisen.

(Jos kirjauduit puhelimella, käännä puhelin vaakatasoon saadaksesi näkyville lisää kuvakkeita.)


Huomioi seuraavat asiat ennen nippu-uudistamisen aloittamista

  • Pelaajalla tulee valmiiksi olla seurassanne pelaajarooli siihen lajiin johon nippu-uudistaminen suoritetaan. Nippu-uudistamisen yhteydessä pelaajalle ei voi lisätä toista lajia, vaan se on tehtävä erikseen pelaajan omissa tiedoissa.
  • Pelaajarooli tulee olla siinä seurassa, johon uudistaminen suoritetaan.
  • Tee nippu-uudistaminen erikseen pelaajille joille otetaan vakuutus ja joille ei oteta vakuutusta, sillä jos valitaan vakuutus, lisää järjestelmä sen jokaiselle nippuun lisätylle pelaajalle (kohdassa 3). 
  • Vakuutus on valinnainen ja järjestelmä ei osaa lukea jos pelaajalla on jo valmiiksi voimassa oleva vakuutus
  • Uuden pelaajan rekisteröinti suoritetaan aina yksittäin. Uutta pelaajaa ei pysty rekisteröimään nippu-uudistamis toiminnossa.
  • järjestelmä ei lisää sellaista pelaajaa valittavaksi nippuun, kenellä on jo aktiivinen pelipassi kyseiseen lajiin. (järjestelmä ilmoittaa sellaiset PalloID numerot, joille ei pysty nipun kautta uudistamaan pelipassia tai kenelle se on jo uudistettu ja ne tulee poistaa valinnoista)
  • Jos pelaajalla on jo aktiivinen pelipassi toiseen lajiin samalle kaudelle, järjestelmä uudistaa pelipassin tähän toiseen lajiin maksuttomasti.
  • Sopimuksellisten amatöörien ja ammattilaispelaajien rekisteröintiä ei voi uudistaa nippu-uudistamisen kautta.


Valitse valikosta 'Nippu-uudistaminen'.


Määritä nippulaskun tyyppi valitsemalla kentät.

Valitse 'Jatka'.


Järjestelmä etsii valitsemiesi kriteerien mukaiset pelaajat ja valitse niistä ne, joiden rekisteröinnin haluat suorittaa.

Valitsemalla 'valitse kaikki' järjestelmä merkitsee kaikki samalla sivulla olevat pelaajat. Voit valita näytetäänkö sivulla 10, 25, 50 tai 100 pelaajaa.
Järjestelmä merkitsee järjestyksessä vain sen määrän pelaajia, jonka suuruinen sivu on valittu (Vetovalikosta 'näytä').

Valitse 'Jatka'.

*(tässä vaiheessa järjestelmä ilmoittaa valituista pelaajista ne PalloID numerot, joille  ei voi uudistaa kyseistä rekisteröintiä. Poista kyseiset pelaajat valituista palaamalla henkilövalintaan tai valitse 'Jatka')


Jos valituille pelaajille ollaan hankkimassa vakuutus, valitse vakuutus. Huomaa että valituille pelaajille tulee kaikilla olla sama vakuutus. Jos valitsee useamman vakuutuksen, lisää järjestelmä jokaiselle pelaajille kaikki valitut vakuutukset.

Valitse siirrytkö maksamaan/välittämään maksulinkin laskun yhteissummasta nyt vai valitsetko 'maksa myöhemmin', jolloin maksut siirtyvät Pelipaikassa seuran alle ja pääset 'maksut' valikosta käydä poimimassa valittavat maksut myöhemmin.

Valitse 'Jatka'.

Tarkasta 'yhteenveto' sivulla, että kaikki pelaajat ovat listalla ja muista varmistaa että heille on valittu myös oikea tuote.


Maksaminen

Valitse 'Siirry maksamaan ja lähetä hyväksyttäväksi'.

Valitse 'palaa nippu-uudistamiseen'.

(jos olet valinnut 'maksa myöhemmin', löytyvät avoimet maksut yksittäin seuran alta Pelipaikassa, kohdasta 'Maksut' -> 'Laskut' -> 'Lähetä' (seuran taloudenhoitajan oikeuksin.))


  • Jos valitsit 'maksa myöhemmin', löydät maksut seuran alta 'maksut'-valikosta ja voit sieltä valita avoimen maksun yksittäin maksettavaksi tai edelleen lähetettäväksi tai poimia sieltä esim. yhden joukkueen maksut samalle laskulle.
  • Jos valitsit 'maksa nyt' voit maksaa koko nippulaskun saman tien valitsemalla oman verkkopankkisi tai voit myös välittää maksulinkin eteenpäin maksajan sähköpostiin.


* (2. Henkilöiden valinta) järjestelmä ilmoittaa sellaiset pelaajat, joilla on jo aktiivinen rekisteröinti ja heidät voi poistaa listalta palaamalla henkilövalintaan tai jättää listalle. Jos kaikille valituille lisätään vakuutus, lisää järjestelmä sen myös näille pelaajille, joten varmista että vakuutus on aiheellinen eikä pelaajalla ole jo uudistamisen yhteydessä maksettu vakuutusta.