Uusien henkilöiden tuonti (CVS import)

Pelipaikkaan on mahdollista tuoda uusia henkilöitä .csv-tiedoston kautta.
Käytännössä uusien henkilöiden tiedot syötetään mallitiedostoon (kts. liite kuvan alta linkin tiedostosta).
Tiedosto tulee toimittaa sähköpostitse osoitteeseen tuki@palloliitto.fi.

Yhdellä CSV-importilla voi tuoda kerralla maksimissaan 500 uutta henkilöä Pelipaikkaan.
Mallitiedostossa vihreällä merkitys sarakkeet ovat pakollisia tietoja ja sinisellä merkityt vapaaehtoisia.
Osoitekenttä (strAddress1) ei saa sisältää pilkkuja ja puhelinnumero (strPhoneHome) pitää olla muodossa "0401234567".

Kirjaudu Pelipaikka-järjestelmään.
(Jos kirjauduit puhelimella, käännä puhelin vaakatasoon saadaksesi näkyville lisää kuvakkeita.)

Kun henkilöt on tuotu onnistuneesti järjestelmään, niin seurakäyttäjä voi jatkaa heidän rekisteröinnit loppuun kohdasta "Puutteelliset rekisteröinnit":