Rekisteröityminen Pelipaikkaan

Katso ohjevideo tai lue pikaohjeet alta.

Pelipaikan kirjautumissivu on https://fin.ma.services

• Jos olet jo aikaisemmin kirjautunut Pelipaikkaan sähköpostiosoitteella, voit edelleen käyttää samaa tiliä ja salasanaa
  • Unohtuneen salasanan voit nollata sähköpostitse kirjautumissivulta.
  • Jos et ole kirjautunut sähköpostiosoitteella aikaisemmin, rekisteröi uusi tili
  • Muista aktivoida tili avaamalla sähköpostiin lähetetty aktivointilinkki
  • Kirjautumisen jälkeen voit joko hallita omia rekisteröintejäsi, tai hakea seurakäyttöoikeuksia

Valitse "Rekisteröi", niin pääset aloittamaan rekisteröintisi.

Täydennä tiedot ja luo salasana.

Hyväksy ehdot ja valitse 'Luo uusi käyttäjä'.

Olet saanut nyt sähköpostiisi viestin (siirry sähköpostiisi), jossa voit aktivoida käyttäjätunnuksesi avaamalla vahvistuslinkin kohdasta "Vahvista".