Maksutavat

Seuraavassa esitellään eri maksutavat Pelipaikassa muodostetulle maksulle.

(Jos kirjauduit puhelimella, käännä puhelin vaakatasoon saadaksesi näkyville lisää kuvakkeita.)

Kun olet valinnut tuotteet ja siirtynyt valitsemiesi tuotteiden maksuun, siirryt sivulle, jossa alla olevan kuvan mukaiset maksutavan valinnat.


Jos sinulle on lähetetty sähköpostitse maksulinkki, avaa linkki, jolloin sinulle avautuu maksutavat.
(Huomioi! Nordean kuvakkeen valitsemalla siirryt maksamaan yksityiskäyttäjän tilille ja Nordea B2B kuvakkeesta yritys- tai yhdistystilille.)


Jos valitset Pankkimaksutavat.

Valitse oman pankkisi logo, jonka kautta pääset maksamaan heti verkkopankissasi maksun pankkitunnuksillasi.


Jos valitset Muut maksutavat.

Muut maksutavat tarkoittaa tilisiirrolla maksamista, eli maksat maksun maksutiedoin.

Voit kopioida maksun tiedot "Kopioi leikepöydälle" kohdasta tai "tulosta sivu" kohdasta, jolloin voit myöhemmin maksaa maksutiedoilla. 'Tulosta Sivu' kohdasta aukeaa maksun maksutiedot (tilinumero, viitenumero ja summa), joilla maksu maksetaan.

  • Pelipaikan maksut kulkevat Paytrail Oyj:n eli maksuoperaattorin kautta ja maksut maksetaan Paytrail Oyj:n tilille, jonka tilinumero löytyy tilisiirtolomakkeesta. (Älä maksa maksua millekään muulle tilille, esim. Palloliiton tilille, sillä silloin maksu ei kohdistu)
  • Maksun saajana on Paytrail Oyj.
  • Maksa aina tarkalleen sillä viitenumerolla joka on tilisiirtolomakkeessasi, sillä jos maksaa ilman viitenumeroa tai jos kirjoittaa viitenumeron väärin, ei maksu kohdistu.
  • Maksa aina tarkalleen tilisiirtolomakkeella näkyvä euromääräinen summa. Jos summa poikkeaa yhtään maksun loppusummasta, ei maksu kohdistu.
  • Maksua ei myöskään voi maksaa useammassa erässä, vaan aina yhdessä erässä ja tarkalleen tilisiirrossa olevalla maksun loppusummalla.

Kun olet maksanut tilisiirron tiedoilla, kopioinut maksun leikepöydälle tai tulostanut sivun, valitse 'Valmis'.


Jos valitset 'Lähetä maksulinkki'.


Kun valitset 'Lähetä maksulinkki, syötä oma - tai sen henkilön sähköpostiosoite, joka maksun maksaa, tyhjään kenttään ja valitse 'Lähetä', jolloin vastaanottaja saa avattavakseen maksulinkin ja voi valita itse maksutavan.
Maksulinkki on kertakäyttöinen.