E-Akatemia on Suomen Palloliiton digitaalinen oppimisympäristö ja osaamisen kehittämisen kotikenttä.
Löydät e-Akatemian kautta valmentaja-, erotuomari- ja seuratoimijakoulutukset, itseopiskelukokonaisuudet, tapahtumat ja työpajat.

SPL e-Akatemian kirjautumissivun löydät osoitteesta www.e-akatemia.fi

Huomioithan että jo aloitetut kurssit löytyvät edelleen Moodlesta (VKHJ) ja ainoastaan uusille kursseille ilmoittautumiset suoritetaan uuden SPL e-Akatemian kautta.

Koulutuksia on mahdollista selata ilman kirjautumista. Kun haluat ilmoittautua koulutukseen, kirjaudu sisään järjestelmään.

1. Valitse "kirjaudu sisään" kuvake.

2. Kirjoita tekstikenttään oma sähköpostiosoitteesi, joka sinulla on tallennettuna Pelipaikassa yhteystieto-osoitteeksi.

Valitse tämän jälkeen nuoli -kuvake, jolloin järjestelmä lähettää sähköpostiisi kirjautumislinkin.
Huomioithan, että ensimmäisellä kirjautumiskerralla linkin saapuminen sähköpostiin voi tulla pienellä viiveellä (n 3-4 min.).

3. Klikkaa sähköpostiisi tullutta kirjautumislinkkiä kirjautuaksesi sisään SPL e-Akatemian sivuille.

4. Kirjautuneena näet sivun oikeassa yläkulmassa kirjainvalikon.
Valikossa näkyvät omat käyttäjäroolisi ja voit tarkastella omaa profiiliasi.

5. Valitsemalla koulutuksen, pääset koulutuskohtaiselle sivulle.

6. Koulutuskohtaiselta sivulta voit siirtyä koulutuksen työtilaan valitsemalla "Siirry koulutukseen".

7. Koulutuskohtaiset toiminnot löydät koulutuksen työtilasta.