Starta fotbollsdomarens grundutbildningen

Fotbollsdomarens grundutbildningen börjar i Finska Fotbollsförbundets elektrisk lärandemiljö (Moodle).

Öppna länk nedan och du kan fylla på dina personuppgifter.

Ny domare

Du får automatiskt meddelande från Moodle, när dina uppgifter är uppdaterade i systemet (bild1). Där hittar du användarnamn och lösenord för inloggning

-----------------

Välkommen till Finska Fotbollsförbundets elektrisk lärandemiljö!

För att du är lagt till Pelipaikka som ny registrering (domare, tränare eller lagledare) du har fått en ny användarroll till Moodle. Där kan du till exempel anmäla dig till grundutbildningen. Om du inte just nu söker till utbildningen, behöver du inte göra nånting.

Om du vill anmäla dig till utbildningar, logga in till systemet här

Användarnamn:

Temporär lösenord:

Du kan också beställa en ny lösenord från inloggningssidan.

Emailadressen som är bifogad till användarnamnet uppdateras till systemet från Pelipaikka inom ett dygn.

Om du har frågor ta kontakt med tuki.palloliitto.fi eller tuki@palloliitto.fi

-----------------

När dina uppgifter är uppdaterade till Moodle, kan du logga in i systemet. Länken under:

Moodle: Logga in

Utbildningsmaterialet hittar du här:

Fotboll: https://moodle.palloliitto.fi/course/view.php?id=1033

Futsal: https://moodle.palloliitto.fi/course/view.php?id=1320

eller Moodles första sidan:

Du kan logga in till nätverket med kursnyckel: ET2023!