Joukkuelippumyynnissä saattaa esiintyä teksti "ei saatavilla juuri nyt". Lippuja saattaa kuitenkin vielä olla runsaastikin myynnissä ja löydät ne seuraavalla tavalla.

Kun Joukkuelippuja on vielä myynnissä, pääsee myynnissä olevat liput valitsemaan kyseisen ottelun lipunmyynnissä katsomokartasta.
Valitse kyseisen pelin lipunmyynnissä kohta "Osta lippuja"
Valitse "Valitse paikkasi itse" ja "Avaa paikkakartta tästä"
Valitse hintaryhmäksi "joukkueliput"
Tämän jälkeen pääset valitsemaan paikkakartasta paikat ja liput peliin. Saat suurennettua ja pienennettyä paikkakarttaa suurennuslasin - ja + kuvakkeesta.
Näet lippujen yhteishinnan ostoskorista ja kun liput on valittu, pääset maksamaan ne klikkaamalla ostoskori kuvaketta.