Nippu-uudistaminen (lapset ja nuoret)

Voit uudistaa Pelipasseja kerralla useampia valitsemalla toiminnoksi Nippu-uudistamisen.

(Jos kirjauduit puhelimella, käännä puhelin vaakatasoon saadaksesi näkyville lisää kuvakkeita.)

Huomioi seuraavat asiat ennen nippu-uudistamisen aloittamista

• Pelaajalla tulee valmiiksi olla seurassanne pelaajarooli siihen lajiin johon nippu-uudistaminen suoritetaan. Nippu-uudistamisen yhteydessä pelaajalle ei voi lisätä toista lajia, vaan se on tehtävä erikseen pelaajan omissa tiedoissa.
  • Pelaajarooli tulee olla siinä seurassa, johon uudistaminen suoritetaan.
  • Tee nippu-uudistaminen erikseen pelaajille joille otetaan vakuutus ja joille ei oteta vakuutusta, sillä jos valitaan vakuutus, lisää järjestelmä sen jokaiselle nippuun lisätylle pelaajalle (kohdassa 3).
  • Vakuutus on valinnainen ja järjestelmä ei osaa lukea jos pelaajalla on jo valmiiksi voimassa oleva vakuutus
  • Uuden pelaajan rekisteröinti suoritetaan aina yksittäin. Uutta pelaajaa ei pysty rekisteröimään nippu-uudistamis toiminnossa.
  • Järjestelmä ei lisää sellaista pelaajaa valittavaksi nippuun, kenellä on jo aktiivinen pelipassi kyseiseen lajiin (järjestelmä ilmoittaa sellaiset PalloID numerot, joille ei pysty nipun kautta uudistamaan pelipassia tai kenelle se on jo uudistettu ja ne tulee poistaa valinnoista)
  • Jos pelaajalla on jo aktiivinen pelipassi toiseen lajiin samalle kaudelle, järjestelmä uudistaa pelipassin tähän toiseen lajiin maksuttomasti.

Valitse valikosta 'Nippu-uudistaminen'

Määritä nippulaskun tyyppi valitsemalla kentät.
Huomaa, että amatööri- ja harrastenippu-uudistamiset tehdään erikseen.

Valitse 'Jatka'.

Järjestelmä etsii valitsemiesi kriteerien mukaiset pelaajat ja valitse niistä ne, joiden rekisteröinnin haluat uudistaa.

Valitsemalla 'valitse kaikki' järjestelmä merkitsee kaikki samalla sivulla olevat pelaajat. Voit valita näytetäänkö sivulla 10, 25, 50 tai 100 pelaajaa. Järjestelmä merkitsee järjestyksessä vain sen määrän pelaajia, jonka suuruinen sivu on valittu (Vetovalikosta 'näytä').

Lasten ja nuorten pelipasseja uudistettaessa nippu toiminnossa, voit valita eri syntymävuosia. Järjestelmä valitsee vakuutuksen pelaajan syntymävuoden mukaan, kun vakuutus valitaan välilehdellä 3 'Tuotteet'.

Valitse 'Jatka'.

Järjestelmä hakee tiedot ja kun tiedot on haettu, ilmoittaa se jos jollain valituista pelaajista on jo voimassa oleva pelipassi. valitse 'Jatka'.

*(tässä vaiheessa järjestelmä ilmoittaa valituista pelaajista ne PalloID numerot, joille  ei voi uudistaa kyseistä rekisteröintiä.)
Poista kyseiset pelaajat valituista palaamalla henkilövalintaan tai valitse 'Jatka'

Jos tähän nippu-uudistamiseen on valittu pelaajat, joille otetaan vakuutus, valitse vakuutukset. Järjestelmä lisää pelipassin automaattisesti.

Jos pelaajille ei oteta vakuutusta, älä valitse mitään tuotetta.

Valitse maksun asetukset (maksa nyt/maksa myöhemmin)

Valitse 'Jatka'.

Maksaminen

Jos valitsit 'maksa myöhemmin', löydät maksut seuran alta 'maksut'-valikosta ja voit sieltä valita avoimen maksun yksittäin maksettavaksi tai edelleen lähetettäväksi tai poimia sieltä esim. yhden joukkueen maksut samalle laskulle.

Jos valitsit 'maksa nyt' voit maksaa koko nippulaskun samantien valitsemalla oman verkkopankkisi tai voit myös välittää maksulinkin eteenpäin maksajan sähköpostiin.

* (2. Henkilöiden valinta) järjestelmä ilmoittaa sellaiset pelaajat, joilla on jo aktiivinen rekisteröinti ja heidät voi poistaa listalta palaamalla henkilövalintaan tai jättää listalle. Jos kaikille valituille lisätään vakuutus, lisää järjestelmä sen myös näille pelaajille, joten varmista että vakuutus on aiheellinen eikä pelaajalla ole jo uudistamisen yhteydessä maksettu vakuutusta.