Kun seuran etusivulle Pelipaikkaan tulee rekisteröinti, joka on palautettu ja vaatii toimenpiteitä, valitse ensin kohta. Näytä'.

Löydät syyn rekisteröinnin palauttamiselle kun valitset välilehden 'Rekisteröinnin tiedot. Sivulla alimpana näkyy tehtävän palauttamisen syy kohdassa 'Työhistoria'.

Kohdasta 'Korvaa' pääset korvaamaan puuttuvan tai uuden dokumentin.

Kohdasta 'Näytä', näet mikä dokumentti rekisteröintiin oli aiemmin lisätty.

Kun olet valinnut kohdan 'Korvaa', saat ladattua uuden dokumentin kohdasta 'Lisää tiedosto'.

Kun uusi- tai puuttunut dokumentti on lisätty, valitse kohta 'Käsittele'.

Kirjoita apuikkunaan viesti vastaanottajalle ja valitse 'Lähetä'.

Kun olet lähettänyt tehtävän, valitse 'Siirry omalle etusivullesi'.

Rekisteröinti on nyt siirtynyt takaisin liiton käsiteltäväksi.